Στην επαρχία Πατρών του νομού Αχαΐας και σε υψόμετρο 200 μέτρων εκτείνεται ο αμπελώνας της γλυκύτατης αυτής ποικιλίας που ακούει στο όνομα Μαυροδάφνη. Με την επίβλεψη της οινοποιίας Τσάνταλη σε συνεργαζόμενο στην Πάτρα οινοποιείο, ακολουθείται η παραδοσιακή οινοποίηση και στη συνέχεια ο οίνος παλαιώνει για έναν τουλάχιστον χρόνο σε δρύινα βαρέλια. Βαθύχρωμο ερυθρό κρασί με κεραμιδί τόνους. Το φίνο μπουκέτο του, παντρεύει αρμονικά τα αρώματα από δαμάσκηνα με τα αρώματα της μόκας και του κακάο, τα οποία συνοδεύουν νότες κανέλλας, γαρύφαλλου και βανίλιας. Η βελούδινη γλυκύτητά του Τσάνταλη Μαυροδάφνη, αγκαλιάζει τον ουρανίσκο και αποκαλύπτει τον πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα που έχει.