ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάβα ποτών

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0.00€
Είμαστε ανοιχτά ΚΑΙ τις Κυριακές! Παραδίδουμε εντός της ώρας, κάθε μέρα, Κυριακές και Αργίες! Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Κυρ Γιάννη δυο Ελιές ερυθρός οίνος 750ml

Οι Δυο Ελιές είναι ένας ερυθρός οίνος από τον αμπελώνα του Κυρ–Γιάννη στη Νάουσα σε υψόμετρο 120-280 μέτρα, στους πρόποδες του Ανατολικού Βερμίου. Το μικροκλίμα της περιοχής χαρακτηρίζεται από άφθονες βροχές το χειμώνα και την άνοιξη, ενώ τα καλοκαίρια από ήπια ξηρασία.

Οι ποικιλίες Syrah και Merlot είναι αυτές που του δίνουν τη βαθύκόκκινή του όψη, πληθωρικό αρωματικό χαρακτήρα, συνδυασμένο από νότες καπνού, βανίλιας και καραμέλας, που ξεχωρίζουν επάνω σε ένα φόντο από ώριμα κόκκινα φρούτα και σοκολάτα. Το γεμάτο στόμα διαθέτει όγκο, πλούσια δομή, αλλά και μια νόστιμη οξύτητα, που καταλήγει σε μια παρατεταμένη, πικάντικη επίγευση. 

  • Συνοδεύει εξαιρετικά αρνάκι στο φούρνο, μοσχάρι κοκκινιστό, κυνήγι, χοιρινό ψητό στη σχάρα, κρεατόπιτες και γενικά αυτό που χρειάζεται είναι φαγητό έντονο σε γεύση και πλούσιο σε υφή.
19.50€
26.00€/λίτρο
0
Προσθήκη στο καλάθι