ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
0.00€
Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα! Κυριακή του Πάσχα από τις 11.00 το πρωί έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Όροι χρήσης

Το www.24hr.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης με την επωνυμία Κυριακίδου Μαρία στο εξής www.24hr.gr,  στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 062215852 / Δ.Ο.Υ Δ΄ Θεσσαλονίκης,  Γ.Ε.Μ.Η 041301406000). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.24hr.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.24hr.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

 • Όροι

 

To www.24hr.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.24hr.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους εγγεγραμμένους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, με αποστολή ενημερωτικού newsletter στην διεύθυνση που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του ο χρήστης. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη ολοκληρώσει.

Η χρήση των υπηρεσιών ή και προϊόντων του www.24hr.gr προϋποθέτει ότι οι ενδιαφερόμενοι διάβασαν προσεκτικά όλους τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του παρόντος. Λόγω της φύσης του διαδικτύου και των πιθανών συχνών ανανεώσεων των όρων είναι επιτακτική ανάγκη, οι επισκέπτες να διαβάζουν πάντα τους όρους χρήσης σε κάθε τους επίσκεψη για τυχόν αλλαγές. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση τυχόν διαφορών ορίζονται τα δικαστήρια της Θεσσσαλονίκης.

 

 • Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

 

Το www.24hr.gr δεν δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.24hr.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει (περιγραφή, διατροφική αξία, φωτογραφίες κ.α.), όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.24hr.gr υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

 • Περιορισμός ευθύνης

 

Το www.24hr.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται για την ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (ανάλογα με τα στοιχεία που έχει δηλώσει ο επισκέπτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος).

Το www.24hr.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το www.24hr.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.24hr.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το www.24hr.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το www.24hr.gr δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων κατά την διαδικασία δωρεάν ή και μη παράδοσης. Η ευθύνη του www.24hr.gr σταματά στην διαδικασία τιμολόγησης και στην παράδοση του προϊόντος έως τον χώρο της αποθήκης του καταστήματος από όπου και θα ταξιδεύει η παραγγελία με ευθύνη πάντα του πελάτη. Τυχόν αντικατάσταση προϊόντος δεν είναι αποδοχή οποιουδήποτε τυχόν αστοχίας ή ελατώματος προϊόντος, αλλά γίνεται ως έξτρα παροχή του www.24hr.gr προς τον πελάτη με σκοπό την καλή εξυπηρέτηση.

 

 • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Η ιστοσελίδα www.24hr.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του καταστήματος 24hrStores. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.24hr.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του 24hrStores και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Σήματα, λογότυπα εταιρειών ή και προϊόντων που είναι ιδιοκτησία προμηθευτών παρουσιάζονται αποκλειστικά για την ενημέρωση του πελατών του www.24hr.gr και μόνο, δίχως να θεωρούνται τα ίδια, ιδιοκτησία του www.24hr.gr.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.24hr.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.24hr.gr ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.24hr.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.24hr.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

 • Υποχρεώσεις Χρήστη

 

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.24hr.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

 • Ασφάλεια

 

Το www.24hr.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος www.24hr.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.24hr.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα κατά τη δημιουργία password.

Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 30 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού κατάστηματος www.24hr.gr.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του www.24hr.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.24hr.gr είναι εμπιστευτικές και το www.24hr.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Το www.24hr.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που το www.24hr.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους, εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την οποιαδήποτε αλλαγή στα προσωπικά σας στοιχεία μέσα από τον λογαριασμό σας, καθώς επίσης σας δίδεται η δυνατότητα να προχωρήσετε και σε διαγραφή όλων των στοιχείων και διαγραφή του λογαριασμού..

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Εάν επιθυμείτε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο www.24hr.gr μπορείτε να το ζητήσετε εγγράφως και θα πραγματοποιηθεί εντός 3 εργασίμων ημερών από τους τεχνικούς μας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.24hr.gr δεσμεύεται να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.24hr.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του προσκομίζουν ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή.

Το www.24hr.gr δεν θα ζητήσει ποτέ να του κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για οποιονδήποτε λόγο.

 

 • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Κατά την επίσκεψή σας ή την εγγραφή σας στις σελίδες του www.24hr.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν αυτά είναι:

 • Όνομα
 • Επίθετο
 • Φύλλο
 • Ημερομηνία Γέννησης
 • Email
 • Κινητό/Σταθερό τηλέφωνο
 • Διεύθυνση (Διεύθυνση - Αριθμός - Τ.Κ. - Περιοχή)
 • Παραλήπτης
 • Όροφος

 

Τα παραπάνω στοιχεία τα χρειαζόμαστε κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.24hr.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, της επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του www.24hr.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το www.24hr.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο

www.24hr.gr/el/επικοινωνία

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ή ακόμα και της πλήρους διαγραφής των στοιχείων.

Σημειώνεται ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια σε ιδιόκτητο webserver που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 • Προϊόντα - Παραγγελία

 

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε περισσότερους από 2500 κωδικούς προϊόντων.

Το www.24hr.gr δεν έχει τον έλεγχο και δεν υπέχει καμία νομική ευθύνη για τις προδιαγραφές των προϊόντων, οι οποίες αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του κατά περίπτωση προμηθευτή - κατασκευαστή του προϊόντος. Επιπλέον, οι σχετικές προδιαγραφές δύναται στα πλαίσια αλλαγών και βελτιώσεων σε οποιαδήποτε από τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.24hr.gr να τροποποιηθούν από τον άνω προμηθευτή - κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι συσκευασίες των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Τα ονόματα των προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στη παρούσα ιστοσελίδα, είναι δυνατό να αποτελούν εμπορικά σήματα ή επωνυμίες αντίστοιχων δικαιούχων και ως εκ τούτου απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναπαραγωγή τους, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή τους. Στις τιμές των προϊόντων όπως αυτές προβάλλονται από το www.24hr.gr συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. εκτός και αν πρόκειται για πελάτες που θα εκδόσουν τιμολόγιο για την επιχείρησή τους και έχουν ενημερώσει το www.24hr.gr για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από το www.24hr.gr ώστε να έχουν πρόσβαση σε τιμές επαγγελματιών. Τα εμπορεύματα με τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.24hr.gr θα τα παραλάβετε εγκαίρως, με την προϋπόθεση ότι οι προμηθευτές θα τα παραδώσουν εγκαίρως στο www.24hr.gr. Σε όποιο προϊόν υπάρχει στίκερ ή κουπόνι η προβαλλόμενη τιμή είναι η τελική τιμή πώλησης (έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εκπτώσεις).

Το www.24hr.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση παραγγελίας εάν αυτό κρίνει, ότι η εκτέλεση της μπορεί να βλάψει για οποιονδήποτε λόγο τα συμφέροντά του.

 

Ο κάθε χρήστης μπορεί να βλέπει το ιστορικό όλων των παραγγελιών για όσο χρόνο έχει ενεργό τον λογαριασμό του. Εάν ζητήσει να διαγραφεί ο λογαριασμός, τότε θα διαγραφούν από το σύστημα και το ιστορικό παραγγελιών.

 

 • Στατιστικά

 

Το www.24hr.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Google Analytics και άλλων παρόχων στατιστικών με σκοπό να παρακολουθήσει την συμπεριφορά των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών οι εταιρείες ανάλυσης στατιστικών έχουν πρόσβαση σε στοιχεία του eshop για να μας δίδουν αναφορές σχετικά με τις εγγραφές και πωλήσεις σε πελάτες. Παρόλα αυτά οι παραπάνω εταιρείες δεν έχουν καμία πρόβαση σε προσωπικά στοιχεία χρηστών1.

 

 • Προσαρμοσμένο περιεχόμενο

 

Το www.24hr.gr χρησιμοποιώντας cookies αναγνωρίζει τον κάθε χρήστη που το επισκέπτεται. Ο εκάστοτε χρήστης έχει την δυνατότητα να αρνηθεί την αποδοχή των cookies αυτών και ως συνέπεια το www.24hr.gr δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει τους χρήστες αυτούς. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, με την εγγραφή τους έχουν αποδεχτεί την εγκατάσταση των cookies αυτών, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση σε ειδικές τιμές, προσφορές, σύστημα επιβράβευσης πελατών, αλλά και τη δυνατότητα το eshop να προσφέρει στους πελάτες πληροφορίες ή προτάσεις προϊόντων ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται αποκλειστικά στους εγγεγραμμένους πελάτες έναντι της αποδοχής των όρων και της εγγραφής τους με σκοπό την εύκολη πρόσβαση στο www.24hr.gr  Για την προσαρμογή του περιεχομένου αυτού, μπορεί να χρησιμοποιούνται web εργαλεία (όπως τα cookies) είτε του www.24hr.gr είτε εργαλεία τρίτων (Google, Facebook ή και άλλων). Ως www.24hr.gr είμαστε έτοιμοι και πράττουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είμαστε συμβατοί με τον κανονισμό (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679). Υπενθυμίζουμε ότι με την χρήση της ιστοσελίδας και την αποδοχή Cookies από μέρους σας, αποδέχεστε τα παρακάτω:

 1. Την εγκατάσταση cookies στην ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 2. Τη συλλογή, τη διανομή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για την εξατομίκευση διαφημίσεων ή και άλλων υπηρεσιών
 3. Τη συλλογή προσωπικών δεδομένων (όπως τεχνικά στοιχεία σχετικά πχ με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, την έκδοση λειτουργικού συστήματος που έχει η συσκευή σας κ.α.) με σκοπό την αξιολόγηση των δεδομένων αυτών για τη βελτίωση της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 4. Εγκατάσταση cookies για διαφημίσεις remarketing μέσω της πλατφόρμας Google Adwords και Facebook Ads ή και άλλων παρόχων υπηρεσιών remarketing.
 5. Την εγκατάσταση Cookies για υπηρεσίες όπως το Google Analytics ή παρόμοιων υπηρεσιών στατιστικών επισκεψιμότητας οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε το πως εξυπηρετούμε τους χρήστες ώστε να προσφέρουμε καλύτερο περιεχόμενο και εμπειρία αγορών στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 6. Η συλλογή προσωπικών δεδομένων όπως το τηλέφωνο, το κινητό τηλέφωνο ή το email μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επιχείρησή μας για ενημέρωση των πελατών σχετικά με παραγγελίες ή και για προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να δηλώσετε με ηλεκτρονικό τρόπο την άρνηση από μέρους σας για την ενημέρωση σας εάν και εφόσον θέλετε να διαγραφείτε από το σύστημα εγγράφως ώστε να γίνει η διαγραφή από τους τεχνικούς μας εντός 72 ωρών. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από τις ενημερώσεις σε emails, SMS, ή Viber μηνύματα με αυτόματο μήνυμα σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά έτσι ώστε σε περίπτωση διαγραφής να λαμβάνετε ΜΟΝΟ τα αυτόματα μηνύματα αλληλεπίδρασης (ολοκλήρωσης παραγγελίας, αλλαγή κωδικού, κλπ) του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πιστοποίηση χρηστών για αποφυγή απάτης

Το 24hr.gr μπορεί να ζητήσει από τους πελάτες αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο) του κατόχου της κάρτας που θα πραγματοποιηθεί η αγορά, φωτογραφία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας με καλυμμένα τα στοιχεία της κάρτας εκτός από τους τελευταίους 4 αριθμούς και Οπωσδήποτε να φαίνεται το όνομα κατόχου. Τα παραπάνω στοιχεία κρατούνται στο αρχείο για 1 έτος από την ημερομηνία της συναλλαγής με σκοπό την απόδειξη ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση αμφισβήτηση συναλλαγής.

Εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί την αποστολή των παραπάνω στοιχείων τότε η συναλλαγή θα χαρακτηρίζεται ως ύποπτη θα ακυρώνεται η παραγγελία και θα γίνεται ακύρωση της πληρωμής από το συνεργαζόμενο τραπεζικό ίδρυμα με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας.