ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
0.00€
Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα! Κυριακή του Πάσχα από τις 11.00 το πρωί έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Τρόποι πληρωμής

Προσπαθούμε να παρέχουμε ευκολία στον τρόπο εξυπηρέτησης. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

Με μετρητά: Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε με μετρητά με την παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας. Δίχως κάρτες και pin. Απλά και παραδοσιακά! Όπως κάναμε πάντα!

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα*: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας είτε στο κατάστημα είτε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας με πιστωτική κάρτα με την ασφάλεια της Euroobank. (Υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο POS για την απομακρυσμένη είσπραξη με πιστωτική κάρτα)

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μέσω ebanking των τραπεζών Eurobank - Alpha Bank - Πειραιώς - Εθνικής

Οι λογαριασμοί θα εμφανιστούν στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας. 

Δικαιούχος Κυριακίδου Μαρία του Δημητρίου

Παρακαλούμε να μην προχωρήσετε σε κατάθεση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αλλά να περιμένετε τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς με τη συγκέντρωση των προϊόντων έτσι ώστε να γνωρίζετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας (η διαδικασία αυτή γίνεται για τυχόν ελλείψεις σε προϊόντα και πιθανή αντικατάστασή τους από άλλα)

(για την τραπεζική κατάθεση ως αιτιολογία μπορείτε να εισάγετε μόνο τον αριθμό παραγγελίας σας. Δεν είναι απαραίτητα άλλα στοιχεία μιας και ο αριθμός παραγγελίας είναι μοναδικός και με αυτόν θα αντιστοιχίσουμε την πληρωμή με τον χρήστη)


Για εταιρικούς πελάτες που εκδίδονται τιμολόγια, η πληρωμή ποσού άνω των 500 ευρώ βάση νόμου, υποχρεωτικά γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον παραπάνω λογαριασμό. Για οποιαδήποτε απορία εταιρικών πελατών μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: b2b@24hr.gr

 

*Δεν είναι αποδεκτές για πληρωμή, οι κάρτες με το σήμα της American Express