ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
0.00€
Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα! Κυριακή του Πάσχα από τις 11.00 το πρωί έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Πως ψωνίζω στο Online Supermarket της Θεσσαλονίκης

Οι συνήθειες αλλάζουν, όπως και ο κόσμος.

 

Στο 24hr.gr προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα απλό και λειτουργικό online supermarket, με σκοπό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και από όλες τις συσκευές. Είτε είσαι έμπειρος χρήστης του διαδικτύου, είτε όχι, η πλοήγηση και η ολοκλήρωση μίας παραγγελίας στο delivery supermarket της Θεσσαλονίκης είναι εύκολη και απλή.

Το 24hr.gr δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί μία παραγγελία χωρίς να γίνει εγγραφή χρήστη. Αυτό είναι σημαντικό για όλους εκείνους τους πελάτες που δεν επιθυμούν να δίνουν τα στοιχεία τους Online και να αποθηκεύονται. Έτσι πατώντας το κουμπί ολοκλήρωση παραγγελίας θα επιλέξετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας ως επισκέπτης. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε

  1. Παράδοση στον χώρο μου
  2. Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού επιλέξετε το "παράδοση στον χώρο μου" θα πρέπει στη συνέχεια να καταχωρήσετε τα στοιχεία παράδοσης και πατώντας στο ολοκλήρωση, η παραγγελία έχει καταχωρηθεί. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε στο προηγούμενο βήμα το "Παραλαβή από το κατάστημα" και να εισάγετε μόνο ένα ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία ως επισκέπτης.

 

Εάν επιλέξετε να κάνετε εγγραφή στο online supermarket, τότε εκτός από την ευκολία δημιουργίας του προφίλ μπαίνετε και σε ένα κόσμο πλεονεκτημάτων με χαμηλές τιμές, πακέτα προσφορών, διαγωνισμούς και κληρώσεις!

Εγγραφή μπορείτε να πραγματοποιήσετε εισάγοντας το email σας και ένα προσωπικό κωδικό. Έπειτα θα πρέπει να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε το προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης παραγγελίας τα στοιχεία και τη διεύθυνση παράδοσης. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνετε την καταχώρηση των στοιχείων ξανά σε κάθε σας επίσκεψη, παρά μόνο εάν κάποιο από τα στοιχεία σας αλλάξει και επιθυμείτε να ενημερώσετε με τα νέα σας στοιχεία.

Από την στιγμή λοιπόν που έχετε αποθηκεύσει τα στοιχεία σας μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα στο καλάθι αγορών και πατώντας στο κουμπί ολοκλήρωση παραγγελίας να επιλέξετε που θα παραλάβετε τα προϊόντα σας (από το κατάστημα ή σε κάποια από τις αποθηκευμένες από εσάς διευθύνσεις σας). Πατώντας στο κουμπί συνέχεια βλέπετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία παράδοσης και με το κουμπί καταχώρηση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Τόσο απλά!