Πηγή βιταμίνης C. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, λιώνουμε 1 ½ κουταλιές της σούπας μαργαρίνη και αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας χωρίς να το ξεπαγώσουμε. Σοτάρουμε το μίγμα για 5 περίπου λεπτά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας που το σοτάραμε στο μισό και σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς και συμπληρώνοντας με λίγο νερό, αν και όποτε χρειαστεί.