TRATA κονσέρβα σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας. Στην TRATA επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά, ελέγχονται και τοποθετούνται στις κονσέρβες, αχνίζονται ελαφρά ώστε να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Η προσθήκη σάλτσα τομάτας αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο, προσδίδει στο σύνολο μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γεύση. Αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου και Ω3 λιπαρών οξέων.