Πιπεριές ελληνικές πράσινες κέρατο Α' ποιότητας!
Οι πιπεριές είναι απ’ τα πιο ευρέως καλλιεργημένα και αξιοποιημένα φυτά, τόσο για τις γαστρονομικές εφαρμογές τους, όσο και για τις ιδιότητες των βιοενεργών συστατικών τους, που μπορεί να έχουν ακόμα και φαρμακολογικές προεκτάσεις.
Οι πιπεριές κέρατο είναι τέλειες στη σχάρα ή στο γκριλ. Τις ψήνουμε έως ότου μαυρίσουν και μαλακώσουν. Τις κλείνουμε ζεστές σε ένα τάπερ και οι υδρατμοί που εγκλωβίζονται βοηθούν να χαλαρώσει η φλούδα, την οποία και αφαιρούμε! Βάζουμε λίγο σκόρδο, ξύδι και λάδι... έτοιμες!!