Πιπεριές γεμιστές ελληνικές πράσινες Α' ποιότητας!
Οι πιπεριές είναι απ’ τα πιο ευρέως καλλιεργημένα και αξιοποιημένα φυτά, τόσο για τις γαστρονομικές εφαρμογές τους, όσο και για τις ιδιότητες των βιοενεργών συστατικών τους, που μπορεί να έχουν ακόμα και φαρμακολογικές προεκτάσεις.
Οι χρωματιστές πιπεριές είτε πράσινες, είτε κόκκινες, είτε κίτρινες, είναι πλούσιες πηγές θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνης C. Επίσης, η βιταμίνη Ε που διαθέτουν οι πιπεριές βοηθά τον οργανισμό να επουλώνει τις πληγές και μώλωπες.