Κολοκυθάκια ελληνικά Α' ποιότητας!
Τα κολοκυθάκια είναι καλοκαιρινά λαχανικά και μπορούν να μαγειρευτούν με πάρα πολλούς τρόπους. Τηγανιτά, βραστά, σαλάτα μαζί με πατάτες, γεμιστά με κιμά ή ακόμα και στο φούρνο λαδερά, μέσα στο μπριάμ!
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, νερό, βιταμίνη Α και C, κάλιο, ασβέστιο και φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, στην ενδυνάμωση της καρδιάς και των πνευμόνων και στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.