ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άυλες κάρτες

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0.00€
Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα! Κυριακή του Πάσχα από τις 11.00 το πρωί έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Κάρτα άυλη Colletra 20,00€

Η Colletra είναι προπληρωμένη χρεωστική κάρτα υπό την άδεια της mastercard.
Ο κάτοχος της κάρτας αγοράζοντας voucher το οποίο αντιστοιχεί σε αξία χρημάτων και το οποίο μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που είναι αναρτημένη στο site της Colletra, μπορεί να καταθέσει στην κάρτα του.

  • Η κάρτα είναι χρεωστική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε είναι δεκτή η mastercard.
  • Επιτρέπει εύκολες και ομότιμες ηλεκτρονικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων εντός των Colletra πορτοφολιών και είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να πραγματοποιείτε τακτικές πληρωμές στους υπαλλήλους σας, τους προμηθευτές σας ή άλλους παρόχους υπηρεσιών.
  • Τα χρήματά σας θα είναι πάντα προσβάσιμα και οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν μέσω τραπεζικού εμβάσματος ανά πάσα στιγμή.

 

Σημείωση:
Το www.24hr.gr είναι μεταπωλητής των προϊόντων Colletra από τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της στην Ελλάδα. Τα λογότυπα και τα κατοχυρωμένα ονόματα της Colletra είναι ιδιοκτησία των ιδιοκτητών τους.

Statement:
www.24hr.gr is agent of Colletra products from the official Greek distibutor of in Greece. All logos and Trademarks of Colletra are licenced to  its owners.

21.50€
21.50€/τεμ.
0
Προσθήκη στο καλάθι