ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
0.00€
Οι κάρτες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 09.00 έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα! Κυριακή του Πάσχα από τις 11.00 το πρωί έως και 00.30 μετά τα μεσάνυχτα!

Επιστροφές Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που αποστέλλουμε στις παραγγελίες των πελατών μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, αλλοιωμένο προϊόν, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω του 24hr.gr προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στo 24hr.gr ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Επιχείρηση.

 

  • Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη, καθώς και λοιπά έξοδα που ενδέχεται να χρεώνει η επίσημη αντιπροσωπεία για τον έλεγχο του επιστραφέντος προϊόντος.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αγοραστής έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων, με την προϋπόθεση ότι αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση με πλήρη και άθικτη συσκευασία έχοντας και όλα τα παρελκόμενα του προϊόντος όταν αυτά υπάρχουν.

Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα τρόφιμα, ποτά και προϊόντα που προορίζονται για άμεση κατάναλωση, τα οποία δεν επιστρέφονται παρά μόνο την στιγμή της παράδοσης/παραλαβής της παραγγελίας.

Τέλος εξαιρούνται από την υποχρέωση επιστροφής μετά την έκδοση και παραλαβή ή αποστολή στον πελάτη με/χωρίς ηλεκτρονικό τρόπο, όλες οι άυλες κάρτες που εκδίδονται είτε με χρόνο ομιλίας είτε με προπληρωμένες κάρτες.

Εάν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε κάποιο προϊόν ή μείνατε δυσαρεστημένοι από κάποιο προϊόν, επικοινωνήστε με το 2310.22.89.89 για να σας ενημερώσουμε για τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.