ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάβα ποτών

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0.00€
Άυλες Κάρτες θα εκδίδονται κανονικά. Το Supermarket 24hr.gr θα λείπει σε διακοπές από την Κυριακή 7 Αυγούστου. Θα επιστρέψουμε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με γεμάτες μπαταρίες!

Μυλοπόταμος Μετόχι λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Μυλοπόταμος Μετόχι λευκός είναι φτιαγμένος από τις βιολογικής καλλιέργειας ποικιλίες Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Ασύρτικο του Μυλοποτάμου, στο Άγιο Όρος με την προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη Μακεδονία. 

Ο Μυλοπόταμος είναι το μεγαλύτερο μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στο Άγιον Όρος. Είναι χτισμένος σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία που ευνοείται απόλυτα από τις κλιματολογικές συνθήκες.

Με πολύ μεράκι και όρεξη, ο μοναχός Επιφάνιος  από τον Μυλοπόταμο και η συνοδεία του αναβίωσαν μια χιλιόχρονη και πλέον αμπελουργική παράδοση του Άθωνα. Συνεχίζουν με ευλάβεια το έργο των παλαιών Aγιορειτών αμπελουργών και παράγουν εκλεκτά μοναστηριακά κρασιά.

Ο αγιορείτικος λευκός οίνος Μυλοπόταμος έχει ευχάριστη οξύτητα στη γεύση, αρμονία και ισορροπία. Διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματά του από άγουρο μήλο. Αφήνει στο στόμα ευχάριστες και δροσιστικές εντυπώσεις.

  • Συνοδεύει άριστα σαλάτες, θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες, τυριά και φρούτα.

 

8.50€
11.33€/λίτρο
0
Προσθήκη στο καλάθι